Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опалювальний сезон у районах та містах області має розпочатися до кінця тижня

Опалювальний сезон у районах та містах області має розпочатися до кінця тижня. Про це йшлося на селекторній нараді першого заступника голови Львівської ОДА Валерія П’ятака з міськими голова міст Львівської області та директорами комунальних підприємств області.
За словами Валерія П’ятака, у Турківському районі вже розпочато опалювальний сезон, в інших районах та містах області до кінця цього тижня має розпочатися опалювальний сезон.
Зокрема, житловий фонд  міста Трускавця майже повністю готовий до опалювального сезону. КП «Наше місто» ще потрібно поміняти стояки у двох будинках. З 99 будинків житлового фонду міста Борислава до початку опалювального сезону готовий тільки 51 будинок, сьогодні, 16 жовтня, у місті має бути готові ще 23-24 будинки. Основною проблемою у місті Новому Роздолі є заборгованість за газ в сумі 1,8 млн грн. Місто Червоноград повністю готовий до опалювального сезону, але в місті сума заборгованості за газ становить 800 тис грн. На 51% готовність міста Моршину до опалювального сезону та заборгованість за газ становить 51 тис грн.
Що ж до районів області, то Жовківський район повністю готовий до опалювального сезону та має 100% оплату  за спожитий газ. У Сокальському районі житловий фонд готовий до опалювального сезону на 86%, та борг за газ становить 352 тис грн. Радехівський район готовий до опалювального сезону та має 112,6% проплат за газ. Миколаївський район не має заборгованості за газ та завтра, 17 жовтня, заключає угоду з ДК «Газ України» про постачання газу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ