Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція блокуватиме трибуну, поки не заблокують картки прогульників і не змінять порядок денний, - нардеп Хміль

Опозиція заблокувала трибуну Верховної Ради з вимогами включити до порядку денного питання про євроінтеграцію України, над яким працювали «Батьківщина», «Свобода» та УДАР, а також питання декриміналізацію статті 365, за якою відбуває покарання Юлія Тимошенко та Юрій Луценко.Також йдеться про включення до порядку денного законопроекту про амністію, Про це сьогодні, 10 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Хміль.

«Звичайно, окрім цього ми наполягаємо і на особистому голосуванні. Лідер «Свободи» Олег Тягнибок звернувся до голови Верховної Ради Рибака, аби той озвучив список відсутніх депутатів та заблокував їхні картки для голосування. Опозиція блокуватиме трибуну доти, поки цього не буде зроблено. Не вважаю, що питання кадрового призначення голови Нацбанку є головним питанням, головне, щоб Рада працювала за Регламентом і голосування відбувалися особисто», - наголосив Михайло Хміль.

Він також зазначив, що є інформація про те, що претендент на посаду голови Нацбанку має стосунок до російського Газпрому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ