Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція розшукує активіста Майдану Ігоря Луценка

У зв’язку зі зникненням у Києві громадського активіста, члена ВО «Майдан» Ігоря Луценка лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк звернувся до керівників Генпрокуратури й СБУ з вимогою терміново розслідувати факт зникнення.

Як повідомляє прес-служба «Батьківщини», Яценюк вимагає забезпечити оперативний розшук Луценка із залученням відповідних органів.

Водночас він не вбачає сенсу в зверненні до керівника МВС, «тому що сьогодні саме під його патронатом орудують у столиці ці банди «тітушок».

Також Яценюк заявив, що опозиція своїми силами розшукуватиме Луценка.
Він закликав лідерів громадських організацій, громадських активістів та діячів до обережності: «Адже останні події свідчать, що сьогодні почалося полювання на них».

«Ми зараз розглядаємо засоби для посилення безпеки активістів. Закликаємо активістів бути пильними, не ходити поодинці, одразу повідомляти до Штабу національного спротиву про підозрілих осіб чи можливі небезпечні ситуації», – сказав Яценюк.

Раніше низка ЗМІ з посиланням на користувачів Facebook повідомила, що в ніч на вівторок, 21 січня, невідомі схопили одного з активістів Євромайдану Ігоря Луценка під Жовтневою лікарнею, і відвезли в невідомому напрямку.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ