Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оригінал ухвали сесії міськради про друге звільнення Буняка з посади міського голови Любомир Костянтинович забрав із собою — Зеновій Сірик

Зеновій Сірик не зміг надати прокурору Львова ухвалу міської ради про дострокове припинення повноважень Любомира Буняка від 29 грудня 2005 року, бо покидаючи міськраду після другої відставки, Буняк забрав оригінал цієї ухвали з собою, — заявив «Гал-info» в.о. міського голови.
«Мною була утворена спеціальна комісія, яка повинна до останньої крапки відтворити цю ухвалу, бо в іншому випадку може бути оскаржений сам текст цієї ухвали. Разом з тим, я утворив комісію, яка проаналізувала всі нормативно-розпорядчі документи, прийняті міськрадою за часів Буняка за чотири роки, яка виявила 53 документи, які не були оформлені належним чином і зараз комісія змушена їх доопрацювувати», — зазначив Зеновій Сірик.
В.о. міського голови, як він заявив, наразі не бачив рішення прокурора про притягнення його до адміністративної відповідальності за ненадання документів на вимогу прокуратури.
«Що я можу вдіяти? Це перший випадок за моєї пам’яті, коли з президії зник документ», — говорить Зеновій Сірик.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ