Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Осквернення могили Бандери в Мюнхені: очільник МВС Баварії обіцяє розслідування справи

Посол України в Німеччині Андрій Мельник провів телефонну розмову із очільником МВС Баварії Йоахімлом Геррманном, у якій закликав владу Німеччини розслідувати напад на могилу провідника ОУН Степана Бандери, який відбувся на початку березня.

Про це український посол написав на своїй сторінці у Twitter.

Зокрема він повідомив:

“Глава МВС Баварії Йоахим Геррманн запевнив українців, що баварський уряд і поліція надзвичайно серйозно ставляться до зухвалої злочинної атаки і докладуть всіх зусиль для ґрунтовного розслідування кримінальної справи, а також запобігання таким цинічним нападам у майбутньому”

Андрій Мельник також зазначив, що провів телефону розмову не лише з Геррманном, але і з Президентом Поліції Томасом Гампелем.

Що передувало

Нагадаємо, що 7 березня стало відомо про те, що вандали облили невідомою речовиною могилу провідника Організації українських націоналістів (ОУН-Б) Степана Бандери і залишили на місці порожні каністри з-під неї.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, 5 лютого у Львові невідомі облили червоною фарбою пам'ятник провіднику українських націоналістів Степану Бандері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ