Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Особовий склад Самбірського інженерного полку ЗОКу розпочав підготовку до прокладання автодорожного моста через річку Західний Буг

До командувача військ Західного оперативного командування генерал-лейтенанта Михайла Куцина звернулось керівництво Львівської облдержадміністрації з проханням допомогти навести автодорожній міст через річку Західний Буг, щоб з’єднати села Тадань і Соколь Кам’янко-Бузького та Буського районів Львівщини. Про це повідомила прес-служба МОУ.
 Для цієї місцевості міст є вкрай необхідний як для сполучення навколишніх сіл, так і для підтримки нормального економічного функціонування місцевих підприємств. Внаслідок тривалої експлуатації старий міст обвалився, і для того, щоб дістатися з одного села до іншого, місцеві жителі змушені долати зайвих 14 кілометрів.
Командувач військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин доручив цю справу управлінню інженерних військ Західного ОК. Виконувач обов’язків начальника інженерних військ Західного оперативного командування полковник Володимир Патлачук з групою спеціалістів вже провели підготовчі заходи, здійснили рекогносцировку місцевості, визначили обсяг робіт щодо наведення мосту.
Практичну фазу робіт покладено на особовий склад Самбірського інженерного полку. Очолює групу військових інженерів капітан Валентин Клющ. Незважаючи на заболоченість місцевості та складні погодні умови, військовослужбовці вже розпочали підготовку до демонтажу та встановлення сорокаметрового автодорожнього полотна через річку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ