Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ОТТ платформа Oll.tv припинила свою роботу

На сайті ОТТ платформа Oll.tv, яка донедавна входила до «Медіа Групи Україна», глядачам повідомили про «вимушене припинення трансляції телеканалів та надання послуг абонентам».

Як зазначає Детектор медіа, спонукало до цього сервіс, як ідеться у зверненні, «набрання чинності дискримінаційного закону» про олігархів.

Нагадаємо, 21 липня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензії 15 компаній, які належать українському бізнесмену Рінату Ахметову. При цьому регулятор анулював ліцензії двох провайдерів «Медіа Групи Україна»: ОТТ-платформи Oll.tv та супутникової платформи Xtra TV (ТОВ «Екстра-ТВ»).

Як уточнили у пресслужбі Oll.tv, сервіс повернув лише державні ліцензії телеканалів «Медіа Групи Україна» і продовжує працювати в штатному режимі. На платформі транслюватимуться футбольні матчі, які раніше виходили на каналах «Футбол». 

11 липня Рінат Ахметов повідомив, що його інвестиційна компанія SCM виходить з медійного бізнесу. Як він заявив, таке рішення є вимушеним і продиктоване набранням чинності антиолігархічного закону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ