Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів практично саботує всі ті домовленості, які були погоджені із Президентом і закріплені в Універсалі національної єдності, – Юрій Ключковський

“У всій цій епопеї зі створення Коаліції Партія регіонів хоче здаватися білою і пухнастою,  шматуючи ідею створення Коаліції національної єдності руками комуністів”, - сказав народний депутат Юрій Ключковський.
 “Зараз ми спостерігаємо цілеспрямовану та узгоджену гру регіоналів та комуністів. Їхні внутрішні домовленості "валити" Коаліцію не викликають ні в кого сумніву, - наголосив Ключковський. - Тому комуністи у достатньо грубій формі озвучують те, про що думають, але не можуть сказати регіонали. У нинішній ситуації КПУ, без сумніву, залежить від регіоналів”. За словами народного депутата, Партія регіонів "грається " і при цьому начебто зберігає своє політичне обличчя.
 Окрім цього, Ключковський зазначив, що у такий спосіб представники ПР практично саботують всі ті домовленості, які були погоджені із Президентом Віктором Ющенком і закріплені в Універсалі національної єдності. Повідомила “Гал-info” прес-служба «Наша України».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ