Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів зухвало порушує усі закони, не пускаючи Бориса Тарасюка на його робоче місце

«Сьогодні уже вдруге голову Народного Руху України, міністра закордонних справ Бориса Тарасюка не допустили на засідання Кабінету Міністрів України. Минулого разу цю ганебну роль виконував міністр КМУ Анатолій Толстоухов, який грав роль надверного вишибали. Сьогодні цю роль виконували більше 10 народних депутатів із Партії регіонів», – повідомив «Гал-info» народний депутат Ярослав Кендзьор.
 «Я був разом із Борисом Івановичем у цей момент, також  там були народні депутати Микола Катеринчук, Василь Куйбіда та Степан Курпіль. Там нас ганебно, фізично і нагло  виштовхували із приміщення, не пускаючи у приміщення Кабінету Міністрів України. Ми посилались на рішення Шевченківського суду міста Києва, на указ Президента України, згідно з яким Борис Тарасюк і далі має виконувати повноваження міністра закордонних справ, проте на наші аргументи ніхто не реагував. Це зухвале порушення законів цієї рекетирської групи з Партії регіонів. Сьогоднішній випадок засвідчив, що Партія регіонів повертається до призабутих методик бандитської практики часів кучмізму, коли у 2002 році у Сумах і Донецьку не пропускали у державні приміщення майбутнього тоді Президента Віктора Ющенка», – зазначає Ярослав Кендзьор.
 За його словами, крапку у справі Бориса Тарасюка має поставити Конституційний Суд України, який остаточно має вирішити конституційність указу Президента про подальше виконання Борисом Тарасюком повноважень міністра закордонних справ.
 Сьогодні міністра закордонних справ Бориса Тарасюка не впустили на засідання Кабінету Міністрів. Вхід на засідання йому перекрили працівники держохорони та депутат із Партії регіонів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ