Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія «Вперед, Україно!» вибирає, кого підтримати на міського голову: Богдана Федоришина, Андрія Садового чи Василя Куйбіду

Вісім кандидатів до Львівської міської ради висунула політична партія «Вперед, Україно!» вчора, 29 січня, під час міської партійної конференції — повідомив голова «Вперед, Україно!», народний депутат Віктор Мусіяка.
Очолює список кандидатів у міські депутати голова міської організації партії, фахівець-аналітик СП «Галка ЛТД» Михайло Куртяк, 2-й номер — директор ТзОВ «Ліда» Лідія Котиляк, 3-тя — директор однієї із львівських гімназій Ярослава Скоропад, 4-й — директор ТзОВ «Західпроектінжбудсервіс» Михайло Шпиляк і замикає п’ятірку голова Галицької парторганізації Ігор Коржинівський.
Політична партія «Вперед, Україно!» наразі ще не визначилася, кого підтримуватиме на міського голову Львова. Однак, за словами Віктора Мусіяки, «Вперед, Україно!» точно не залишиться осторонь виборів голови Львова.
«У Львові ми зупинилися в «Гранд-готелі», тут я познайомився з Богданом Федоришиним, ми з ним довго спілкувалися і, загалом, багато з його поглядів мені симпатичні. Крім цього, з 1998 року я знаю Андрія Садового, а також вашого екс-мера Василя Куйбіду. Ці люди, на мій погляд, цілком достойні перемогти на виборах, — зазначив голова політичної партії «Вперед, Україно!» — Хочу зазначити, що мене дуже дивують баталії, які сьогодні відбуваються у Львові навколо виборів міського голови, боротьба кандидатів за підтримку однієї з політичних сил. На мій погляд, всі кандидати повинні об’єднатися і спільно працювати на добробут міста. Яким би потужним політиком та господарником не був ваш майбутній міський голова, самотужки стабілізувати ситуацію в місті він все одно не зможе».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ