Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Партія Ющенка підозрює, що Арбузов друкуватиме "фантики"

"Наша Україна" розглядає ініціативи Віктора Януковича щодо соціальних реформ як прояв небезпечного популізму, метою якого є покращення рейтингів Партії регіонів. Про це сказано у заяві партії.

За словами представників "Нашої України", будь-яке збільшення соціальних виплат може відбутися або за рахунок "пограбування окремих верств населення, або суспільства в цілому".

"В першому випадку під ніж піде покоління тих, кому ще не виповнилося 35 років. Бо за умови дефіциту Пенсійного фонду, позапланово підняти пенсії можна лише відклавши на невизначений термін запровадження персональних пенсійних рахунків. А в другому випадку для виплати компенсацій для вкладників Ощадбанку СРСР буде увімкнено грошовий верстат зі всіма супутніми наслідками", - сказано у заяві.

На думку нашоукраїнців, таким чином "влада, під гаслами покращення життя та відновлення соціальної справедливості, протягує звичайний популістський набір, за допомогою якого вже купувала голоси виборців".

"Наша Україна" вважає таку практику цинічною та згубною. Вона ґрунтується на ведені в оману українського народу та є такою, що призвела до занепаду економіки та погіршення матеріального стану широких верств населення", - йдеться у заяві.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ