Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патріарх Філарет затримався дорогою до Львова. Заходи скасовано

Заходи, які були заплановані на сьогодні, 11 вересня, у Львові за участі Святішого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, скасовані. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Святіший патріарх затримався дорогою до Львова через проблеми з автомобілем.

Нагадаємо, що сьогодні ввечері глава УПЦ (КП) планував, прибувши до Львова, відвідати Личаківське кладовище і помолиться за спокій душ загиблих воїнів-учасників АТО. Втім, через пізній приїзд захід скасували.

В прес-службі водночас підтвердили, що заходи, заплановані на суботу і неділю, відбудуться.

Додамо, що завтра Патріарх Філарет звершить Чин освячення храму на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всецариця» у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (вул. П. Орлика). Після цього заплановане всенічне бдіння в кафедральному соборі Покрова Пресвятої Богородиці (вул. М. Грушевського, 2).

Наступного дня запланований Першосвятительський візит Святійшого Патріарха в присілок Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н, біля цілющого джерела) і Божественна Літургія святителя Іоана Золотоустого в рамках щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ