Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патрульні затримали молодика, який кинувся на автомобіль поліції та пошкодив його

Патрульні затримали молодика, який кинувся на автомобіль поліції та пошкодив його. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про бійку на перехресті вулиць Грінченка-Чигиринська. Інспектори прибули на місце та побачили чоловіка, який біг по вулиці в сторону патрульних. Коли він наблизився, то з розгону кинувся на службовий автомобіль поліції, чим завдав механічних пошкоджень. Розбив лобове шкло та наніс вм’ятини на капот. Після цього порушник швидко зліз з автомобіля та почав втікати. Патрульні його наздоганали та затримали.

Так як були підозри, що після такого стрибка у порушника можуть бути тілесні ушкодження, інспектор викликав йому швидку. Проте коли та приїхала, він відмовився від допомоги. 23-річний мешканець Львова перебував з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, поводився дуже агресивно, проклинав поліцейських та погрожував. Пояснити свій вчинок відмовився.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Також прибула і мама громадянина. Слідчі зафіксували факт пошкодження поліцейського автомобіля. Всіх учасників доставили до відділу поліції для встановлення обставин справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ