Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Павло Розенко зустрівся з послом Саудівської Аравії Джудієм Алхазалом

19 листопада відбулася зустріч Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Саудівська Аравія в Україні Джудієм Алхазалом. Про це інформують у прес-службі Віце-прем’єр-міністра України.

Під час зустрічі сторони обговорили питання підготовки до  VI засідання Міжурядової українсько-саудівської комісії з торговельно-економічного і науково-технічного співробітництва та висловили переконання, що засідання Комісії стане черговим успішним заходом, спрямованим на поглиблення існуючих і визначення нових форм взаємодії між державами.

Під час зустрічі також було порушене питання розслідування вбивства у консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі журналіста Джамаля Хашшогі. «Ми, безумовно, стурбовані ситуацією, яка склалася навколо вбивства Джамаля Хашшогі. Ми чекаємо на завершення розслідування і сподіваємось, що всі причетні до цього злочину отримають належне покарання», - сказав Павло Розенко.

Віце-прем’єр-міністр України подякував за послідовну підтримку Саудівською Аравією територіальної цілісності України. Він також висловив сподівання, що  Саудівська Аравія і надалі висловлюватиме свою принципову позицію, в тому числі, щодо захисту прав кримських татар на території окупованого Криму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ