Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Печерський суд Києва передав розгляд позову Новоженця Галицькому суду Львова

Печерський суд Києва передав розгляд позову Новоженця Галицькому суду Львова — повідомив «Гал-info» депутат Львівської обласної ради, колишній голова Яворівської РДА. За його словами, з таким клопотанням до колегії Печерського суду звернувся юрист, який представляв інтереси голови Львівської ОДА, мотивуючи це тим, що попри те, що Ростислав Новоженець позивається з Президентом та Кабінетом Міністрів, судовий позов стосується насамперед його, отож він може розглядатися у Львові.
 «Колегія суддів Печерського району погодилася на клопотання адвоката голови Львівської облдержадміністрації, і тепер я маю п’ять днів, щоб оскаржити це рішення. Однак я цього не робитиму, це навіть добре, що суд відбуватиметься у Львові, адже тут мені допомагатимуть рідні стіни, а у своїй правоті я впевнений», — наголосив Ростислав Новоженець.
 Як зазначив екс-голова Яворівської РДА, орієнтовно Галицький суд Львова його позов почне розглядати в першій декаді жовтня.
 5 вересня у Печерському суді Києва відбулося судове слухання за позовом Новоженця до Президента, Кабміну та голови Львівської ОДА. Як зазначив Ростислав Новоженець, на це слухання з’явився тільки представник Петра Олійника, а от від глави держави та від уряду не було нікого.
Нагадаємо, Ростислав Новоженець оспорює у суді своє звільнення з посади голови Яворівської РДА, вважаючи його суто політичним.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ