Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Переголосування по кандидату на міського голову Львова від «Нашої України» не буде — Олег Мандюк

Переголосування по єдиному кандидату на міського голову Львова від Блоку Ющенка „Наша Україна” є неможливим — запевнив «Гал-info» голова Львівської міської організації Народний Союз „Наша Україна” Олег Мандюк. За його словами, процес вибору кандидата відбувався абсолютно чесно і демократично, отож нема жодної потреби ще раз проводити голосування з цього приводу.
Нагадаємо, голова ЛОО НСНУ Петро Олійник сьогодні, 6 лютого, розповсюдив заяву, в якій повідомив про те, що збирається звернутися до президії обласної організації Народного Союзу „Наша Україна” з проханням ще раз засвідчити своє рішення щодо кандидата на посаду міського голови Львова.
Як запевнив Олег Мандюк, Петро Олійник не втручається у справи міського блоку «Наша Україна», а заява, яку він розповсюдив, — це лише «особиста думка Петра Михайловича, на яку він має повне право».
«Після міської блокової конференції я доповів Петру Олійнику про результати голосування і його реакція була цілком адекватною. Про якісь закулісні моменти конференції ми не говорили, зрештою їх і не було взагалі. Все відбулося так, як відбулося», — говорить голова ЛМО НСНУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ