Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перемишлянський район продовжив співпрацю з містом Лосіце

6 серпня Перемишлянський район відвідав бургомістр ґміни і міста Лосіце (Мазовецьке воєводство, Республіка Польща) Я. Кобелінський. Під час зустрічі з керівництвом Перемишлянської райдержадміністрації було обговорено питання співпраці району та ґміни і міста Лосіце в рамках Програми „INTERRЕG – TASIS”.
На зустрічі також підписали угоду про співпрацю на наступний рік. Ця угода передбачає обмін культурними та бізнесовими делегаціями, сказав у коментарі „Гал-info” голова Перемишлянської РДА Олег Паска. „Ми обговорили спільні інтереси, спробували навести контакти бізнесів та провести знайомство між культурами регіону”, - зазначив Олег Паска.
Зокрема на останній зустрічі польські підприємці оглянули торфові родовища району з метою відкриття підприємств по переробці цього продукту. Також було домовлено про відвідини у червні міста Лосіце фольклорного колективу Перемишлянського району, а з аналогічним концертом до Перемишлян приїдуть поляки.
Співпраця між ґміною і містом Лосіце та Перемишлянським районом триває вже більш як півроку. Як повідомив Олег Паска, він планує допомогти наведенню подібних контактів і між Перемишлем та Перемишлянами. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ