Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перемишляни за ЄС!

Сьогодні, 27 листопада, відбулась сесія Перемишлянської міської ради, на якій активіст УДАРу Бриконський В., від імені громадськості, зачитав звернення до депутатів про підтримку Євроінтеграційного курсу України та звільнення уряду Азарова. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

«28 листопада цього року Україна має можливість утвердити свою належність до європейської спільноти, підписавши Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Окрім безсумнівних економічних та політичних виграшів, цей крок засвідчить цивілізаційний вибір українців на користь європейських цінностей, поваги до громадянських свобод, вільного ринку та конкуренції, подолання корупції. Всупереч думці переважної більшості громадян України, перекреслюючи зусилля кількох останніх років, провладні політики та чиновники під абсолютно надуманими приводами всіляко відтягують виконання взятих на себе зобов’язань щодо євроінтеграції.

Тим, хто бажає і надалі залишатись у «сірій зоні» напівцивілізованого пострадянського суспільства з його тотальною корумпованістю, вседозволеністю владоможців та утисками прав та свобод байдужі добробут своїх громадян. Однак, замороження, або як говорять зараз «пауза» у процесу євроінтеграції України означає лише повільне скочування України у міцні «обійми» північного сусіда», - йдеться у зверненні.

Звернення одноголосно підтримали депутати Пермишлянської міської ради. Також, обранці прийняли рішення надіслати звернення до Президента України та Верховної Ради України з вимогою підтримати Євроінтеграційний курс України, та відправити уряд у відставку.

Також було прийняте рішення поряд з прапором України вивісити прапор ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ