Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

"Перерахуй зарплату за один день на протези": українців закликають долучитися до акції

Загалом на надсучасні біонічні протези щонайменше для 50 українців потрібно близько 100 млн грн.

У межах благодійного проєкту "Протези для незламних", що триватиме до 19 жовтня українці можуть перерахувати свій одноденний заробіток на протези для українських військових та цивільних, які втратили кінцівки на війні, повідомляє пресслужба ЛМР. 

Загалом на надсучасні біонічні протези щонайменше для 50 українців потрібно близько 100 мільйонів. Протези встановлюватимуть у Національному реабілітаційному центрі "Незламні" Першого медоб’єднання Львова.

"19 жовтня — День для НЕЗЛАМНИХ. Ми збираємо кошти для українців, які постраждали від війни та потребують протезування", – розповів міський голова Андрій Садовий. 

Як повідомляло Гал-інфо, перший біонічний протез в центрі "Незламні" отримав 33-річний десантник Михайло Юрчук, а також на базі центру львів'янину Юрію встановили найлегший у світі протез, надрукований на ЗD-принтері. 

Зараз в очікуванні на такі протези – кілька українських захисників. Загалом на протезування чекають п’ять сотень українців. 

У міській раді пояснили, як охочі можуть долучитись до акції: "До 19 жовтня перерахуйте вашу одноденну зарплату на проєкт “Протези для незламних” на сайті благодійної платформи dobro.ua та розкажіть про ініціативу у своїх соціальних мережах, щоб ще більше небайдужих змогли долучитись до проєкту".

Також до допомоги можуть доєднатись компанії, здійснивши безготівковий внесок за реквізитами. 

Детальніше про ініціативу можна дізнатись на сайті благодійників платформи: https://dobro.ua/project/unbroken/

До слова, минулого року у Львові 19 жовтня оголосили Днем для Вікторії. Тоді всією країною збирали 50 мільйонів гривень на найдорожчий у світі укол, який лікує СМА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ