Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перша сесія міської ради має відбутись згідно закону – Віталій Троць

Партія «Голос» вважає, що Львівська міська рада повинна показати нову якість роботи і провести першу сесію разом з новообраним міським головою. Незрозумілі та кулуарні рішення викликають недовіру львів’ян, а тому «Голос» вимагає максимальної прозорості і законності в роботі нової ради.
Віталій Троць – керівник юридичного відділу ТзОВ «Холдинг емоцій !ФЕСТ»

Згідно закону спершу має бути призначена погоджувальна рада, де буде сформовано порядок денний першої та другої сесій і тоді приступати до роботи. Ідея перенести засідання з 3 грудня на 24 листопада є неправильною, бо порушує закон про те, як має скликатись сесія міської ради. 

«Ми не отримали жодного запрошення і дізнались про ідею збирати сесію з повідомлень у ЗМІ. Що найголовніше ніде не вказано, де саме планується проведення сесії, а це порушенням законодавства. Депутатів мають попереджати про це заздалегідь. Ми також наполягаємо, щоб результати виборів міського голови були пораховані та оприлюднені якнайшвидше та нова міська рада почала нормально працювати» – зазначив Віталій Троць, новообраний депутат «Голосу» в Львівській міській раді.

Прес-реліз

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ