Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Перший претендент на крісло мера Луцька: реакція соцмереж

Публікація у Фейсбуці луцьким бізнесменом та громадським діячем Віктором Грисюком відео, де він оголосив про намір балотуватися на посаду міського голови, викликала чималий резонанс у користувачів соціальної мережі.

Про це повідомляє пресслужба Команди принципових.

Нагадаємо, лідер ГО «Принцип» Віктор Грисюк оголосив, що на прийдешніх місцевих виборах кандидуватиме на міського голову. Він також закликав лучан приєднуватися до його Команди принципових.

Відео швидко стало вірусним і викликало чималий резонанс серед користувачів Фейсбуку.

Це відео поширив Борислав Береза, лідер Екопартії. «Луцьк має шанс на зміни та краще життя», - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Про підтримку Віктора Грисюка оголосила дитяча письменниця Наталія Гуркіна. «Я не йду в депутати. Я в команді як соціальний інвестор – людина, яка багато років на волонтерських засадах інвестує свій час в формування громадянського суспільства. Саме тому я чітко усвідомлюю, що Луцьку потрібна принципова, фахова і патріотична команда, яка зробить хвору корупцією систему здоровою. Ще раз повторюся: від цього виграють всі!» - підкреслила вона.

Також до Команди принципових приєднався як прес-секретар журналіст і волонтер Мирослав Ватащук. Він повідомив, що на час виборчої кампанії припиняє журналістську діяльність, хоча і не балотуватиметь до жодної місцевої ради.

Підтримав Віктор Грисюка і атовець, засновник легендарної луцької кав’ярні «Старе місто» Анатолій Форманюк.

Відомий музикант Олег Баковський у відеозверненні також закликав лучан підтримати Віктора.

Не лишився осторонь і захисник України, який пройшов пекло Іловайська і Вуглегірська, «Людина року Волинського краю 2016» Андрій Рабомізо: «Я підтримую команду Віктора Грисюка! Незабаром – вибори. І я хочу бачити місто, в якому проживає моя родина, чистим від свавілля, від корупції, від кланів».

«Я вже визначилася з кандидатом в очільники міста», - написала у Фейсбуці завідувач Музею історії Луцького братства заслужений працівник культури України Олена Бірюліна і поширила відео Віктора Грисюка.

Також поширив відео і відомий бард Сергій Шишкін. «Мій приятель з Луцька!» - прокоментував він.

«Можете розраховувати і на мій плюсик у бюлетені», - зауважив археолог Володимир Чопюк, який воював на Донбасі у лавах ДУК.

«Ось це був би не мер, а повна фірма! Я б сто раз за тебе проголосував!» - написав відомий український музикант Макс Таврический.

«Круто! Щиро бажаю успіхів вашій команді!» - зазначила волонтерка Ната Толмачова.

«Навмисно приїду на вибори, щоб поставити – «за», - додав музикант Валерій Ленартович.

Про приєднання до команди Віктора Грисюка також оголосила членкиня ініціативної групи мікрорайону ЛПЗ, голова батьківського комітету із НВК № 24 Альона Дробишінець.

Став учасником Команди принципових і Володимир Окладний. При створенні нової патрульної поліції чоловік покинув бізнес і став копом. Пропрацював патрульним понад три роки, але згодом започаткував новий бізнес у Луцьку.

Відомий мультиплікатор, керівник студії «Імаго» Леонід Тивонюк також оголосив про підтримку Віктора Грисюка: «Бажаю тобі, друже, перемоги!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ