Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший рейс зі Львова до Тель-Авіва вилетить 1 травня

Сьогодні, 27 листопада, «Візз Ейр Україна» оголосила про відкриття нового рейсу зі своєї бази у Львові з 1 травня 2014 року. Новий рейс стане прямим авіасполученням між Львовом містом Тель-Авів, що в Ізраїлі, і буде виконуватись на новому літаку Airbus A320 тричі на тиждень. У цілому за перший рік роботи на цьому маршруті пасажирам буде запропоновано понад 56 тис. місць, повідомили у компанії.

Таким чином, з нової бази «Візз Ейр Україна», яку авіакомпанія відкриває у Львові 30 квітня 2014 року, один літак Airbus A320 виконуватиме 9 рейсів до 5 країн світу. Квитки на новий напрямок зі Львова вже у продажу на сайті wizzair.com за ціною від 419 грн (в один бік, з урахуванням усіх податків та зборів).

«Нещодавно ми оголосили про відкриття 30 квітня 2014 р. третьої бази «Візз Ейр Україна» - у Львові. А вже сьогодні з радістю ділимось новиною про ще один рейс, який буде виконуватись із цієї бази. Тепер тричі на тиждень наші львівські пасажири зможуть насолодитися прямим сполученням із Тель-Авівом, а ізраїльські мандрівники – відвідати чудове українське місто. Відкриття нового напрямку створить нові робочі місця і сприятиме розвитку туристичної галузі регіону. Крім того, ми впевнені, що львів'яни належним чином оцінять можливість відвідувати Тель-Авів упродовж усього року – адже тепер так просто придбати квиток, щоб провести незабутній уік-енд в цьому гостинному місті. Квитки за ціною від 419 грн вже у продажу на сайті wizzair.com», - зазначив Акош Буш, генеральний директор «Візз Ейр Україна»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ