Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петра Колодія переконливо обрали головою Львівської облради

Першого заступник голови Львівської облради, свободівця Петра Колодія обрали головою ЛОР - замість Олега Панькевича, який склав повноваження у зв’язку з обранням народним депутатом.

За Колодія в таємному режимі проголосували 95 депутатів.

Загальна кількість депутатів ради – 116, виданих бюлетенів – 96, голосували 96, зіпсованих бюлетенів немає, «за» – 95, «проти» – 0, «утримався» – 1.

Депутати 91 голосом «за» затвердили протокол лічильної комісії.

Біографічна довідка:

Петро Колодій народився 12 липня 1962 року у Львові. 

По закінченні середньої школи Петро Колодій вступив до автодорожнього технікуму, потім у Львівський політехнічний інститут, де здобув фах інженера-механіка. 

У 2002 році вступив до Національної академії державного управління при Президентові України (спеціальність – державне управління), яку закінчив у 2005 році.

Працював заступником директора на кількох приватних підприємствах. У 1998-2002 роках – голова правління АТЗТ "Атмосфера-центр".

З 2002 по 2006 роки – помічник-консультант народного депутата України Олега Тягнибока. 
 У 2006 році обраний депутатом Львівської обласної ради V демократичного скликання. Був членом постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою. Очолював комісію з питань поновлення прав реабілітованих.

Працював у складі тимчасових контрольних комісій з вирішення проблемних питань ТзОВ ЛАЗи та вивчення діяльності страхових компаній, у робочих групах з перенесення діяльності ДП "Полісинтез" та зі збереження та розвитку аптечної мережі Львівської області. 

Із вересня 2009 року – заступник голови Львівської обласної ради.

З грудня 2010 року – перший заступник голови Львівської обласної ради.

Фото - newsmarket.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ