Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Димінський готовий надати власний літак Андрію Садовому, щоб той встиг з Києва прибути на прямий ефір на ЛТБ

Петро Димінський готовий надати власний літак Андрію Садовому, щоб той встиг із засідання Кабінету Міністрів прибути на прес-конференцію у прямому ефірі ЛТБ, заплановану на 2 червня на 21.00, — повідомив «Гал-info» почесний президент ФК «Карпати».
За словами Петра Димінського, з Києва до Львова цей літак летить 40 хвилин, а не 1,15 год., як звичайний рейсовий, отож Андрій Садовий встигатиме на цю прес-конференцію в прямому ефірі львівського телебачення. Крім міського голови, на прес-конференцію також запросили голову Львівської обласної ради Мирослава Сеника.
Втім, незалежно від того, прийде Андрій Садовий чи ні, прес-конференція Петра Димінського в ефірі 12-го каналу все одно відбудеться. Як повідомляє інформаційний центр ФК «Карпати», почесний президент “Карпат” обіцяє розповісти багато донині невідомих фактів стосовно життя та майбутнього клубу, а також про співпрацю з місцевою владою.
Нагадаємо, зустріч Андрія Садового та Петра Димінського ініціював почесний президент ФК «Карпати». Проте через засідання уряду, яке відбудеться 2 червня у Києві, Андрій Садовий, як він повідомив, не зможе прибути на прес-конференцію у прямому ефірі 12-го каналу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ