Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Ласійчук задоволений результатами звітно-виборчої конференції ЛОО УНП

4 червня 2006 року відбулась позачергова звітно-виборча конференція у Львівській обласній організації УНП. Делегати обговорили ситуацію, що склалася в організаціях УНП. Головою ЛОО УНП обрано Богдана Козака, генерального директора ТОВ „Львівхолод”. Голова Ради директорів Інституту досліджень соціальних процесів (ІДСП) Петро Ласійчук, один із екс-кандидатів на голову ЛОО УНП, коментуючи конференцію, зазначив, що він задоволений результатом.
“Я наголошував, що стара команда Гудими-Кужелюка-Федорів повинна понести відповідальність за фактичний програш УНП на обласному рівні, який став можливим насамперед через фактичну бездіяльність у Львівській області у період виборчої кампанії 2006 року екс-голови ЛОО УНП Олекси Гудими, його першого заступника Юрія Кужелюка, члена Проводу ЛОО УНП Лариси Федорів. Результати голосування продемонстрували, що низові організації справедливо оцінили результат діяльності попередньої команди. Отож, я  є задоволеним, що першу половину свого завдання виконано”, - прокоментував результати звітно-вибочої конференції ЛОО УНП Петро Ласійчук.
“У партії достатньо багато талановитих, перспективних людей. На моє переконання, тільки вони здатні запропонувати українському народові нові ідеї, нову програму, справді українську програму розвитку країни. На партійних передових, поряд з досвідченими представниками старшого покоління повинні з’явитися нові обличчя українськи правих. Ідейні, патріотичні та разом з тим високопрофесійні та успішні. Команда, що вийшла на лідерські позиції, більшою мірою включає у себе таких людей. Щиро бажаю новообраному голові ЛОО УНП Богдану Козаку здобутків та перемог. Наше середовище сподівається на взаємну, конструктивну працю у межах ЛОО УНП. Ми сподіваємось, що слова про нові принципи та підходи у діяльності ЛОО не розходитимуться з реальним ділом. Однозначно, що ми не припинятимемо наших партійних програм на Львівщині, і сподіваємось на їх підтримку із сторони новообраного голови ЛОО УНП Богдана Козака”, - наголосив Петро Ласійчук, голова Ради директорів Інституту досліджень суспільних процесів, один із лідерів Львівської обласної організації УНП. Повідомляє прес-служба Інститутуту досліджень суспільних процесів.
Нагадаємо, 4 червня 2006 року відбулася звітно-виборча конференція Львівської обласної організації Української народної партії, під час котрої делегати обирали голову обласної організації. Кандидатів на цю посаду було троє: Лариса Федорів, Богдан Козак та Петро Ласійчук. Головою ЛОО УНП обрано Богдана Козака. Також обрано новий Провід та Раду ЛОО УНП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ