Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник, Мирослав Сеник та Андрій Садовий привітали надзвичайників з професійним святом і 10-ю річницею створення МНС

Львівські надзвичайники відсвяткували День працівника цивільного захисту та 10-ту річницю створення Міністерства надзвичайних ситуацій України. Із професійним святом рятувальників Львівщини привітали голова Львівської ОДА Петро Олійник, голова обласної ради Мирослав Сеник та міський голова Андрій Садовий.

„Як кажуть, мудрі люди унеможливлюють виникнення надзвичайних ситуацій, а сміливі люди їх ліквідовують. Ви приходитие нам на допомогу тоді, коли ніхто, окрім вас, допомогти вже не може”, — зазначив у привітальному слові голова ЛОДА Петро Олійник.
„Я мав змогу бачити роботу управління МНС у Львівській області під час навчань, у повсякденному житті, а також під час ліквідації надзвичайних ситуацій. Ваша робота завжди помітна, і, повірте, ми її дуже високо оцінюємо”, — наголосив голова Львівської облради Мирослав Сеник.
„Я маю приємні спогади від співпраці із львівськими надзвичайниками. Минулого року, коли я ще не був міським головою, до мене звернулися мешканці одного з будинків в Рясне, в яких вода залила підвал і майже вже доходила до електрощитка. До кого я тільки не звертався - і до керівництва „Львівводоканалу”, і тодішнього керівництва містом, однак  тільки рятувальники приїхали, викачали воду і допомогли людям”, — розповів Андрій Садовий.
З нагоди професійного свята герої-рятувальники Львівщини отримали почесні грамоти та пам’ятні відзнаки. Нагадаємо, День працівників цивільного захисту ми відзначаємо 17 вересня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ