Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник окреслив завдання для керівників міст обласного значення та голів РДА

Сьогодні голова Львівської ОДА Петро Олійник провів селекторну нараду з керівниками райдержадміністрацій та головами рад міст обласного значення. Результатом наради було чотири основних завдання для керівників районів області.
 Пріоритетною Петро Олійник визначив таку роботу: завершення осінньо-польових робіт на Львівщині, завершення підготовки до опалювального періоду 2006-2007 років, відповідальне освоєння субвенцій  районам та містам з державного та обласного бюджетів та активна участь всіх управлянь та профільних органів управляння у формуванні бюджету на наступний рік.
 Протягом наради голова ЛОДА подав низку протокольних доручень в тому числі і з скеруванням до прокурора області. Найбільш болючими для області зараз є забезпечення теплопостачанням закладів охорони здоров’я та освіти, неможливість освоєння державних субвенцій окремими районами, що голова ЛОДА пояснює не фаховістю та невідповідальним ставленням окремих керівників до своїх прямих обов’язків.
 Петро Олійник запевнив, що будуть використані всі законні важелі, для того, щоб відповідальна робота як по освоєнню державних субвенцій так і підготовкою області до зими  та заготівля зернових будуть виконані.         
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ