Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Під час звіту Цимбалюку пригадають 9 травня

Рада вимагатиме звіту голови Львівської ОДА. І в нас чимало зауважень до його роботи. Про це в коментарі Гал-інфо заявила голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех.

Вона нагадала, що на сесіях депутати неодноразово заслуховували звіт керівників управлінь і давали незадовільну оцінку їхній діяльності. Зокрема, було визнано незадовільною роботу управління охорони культурної спадщини, управління сім’ї та молоді щодо надання звання «Мати-героїня» багатодітним жінкам й інших.

За її словами, депутати розкритикували роботу адміністрації щодо використання коштів Програми створення робочих місць у шахтарських регіонах. « І я думаю, що досі в цих питаннях нема ладу», - заявила Ірина Сех.

Вона також згадала про проблему Грибовицького сміттєзвалища. «Якщо пригадуєте, адміністрацію зобов’язали визначити ділянку для нового полігону, але й цього вони не здатні зробити. Найближчим часом ми плануємо розглянути виконання програм щодо проблем підприємств гірхімпрому, хоча достатньо поїхати до Нового Роздолу та Стебника, аби побачити, що гроші, які виділяються, просто закопують в землю. За вісім місяців цього року лише на 40% виконано обласні цільові програми. Про безгосподарність адміністрації свідчить і те, що лише на 30% освоєно кошти субвенції держбюджету на ремонт доріг», - заявила Ірина Сех.

Ірина Сех також додала: «Окрім того, за час керівництва Цимбалюка на Львівщині сталася низка резонансних випадків порушення прав і свобод громадян, зокрема напад на депутатів місцевих рад під час так званої «Розмови з Президентом», а також 11 квітня під час приїзду Президента та 9 травня. А ще пригадайте пікети студентів, проти яких вивели Внутрішні війська тощо. Словом, у депутатського корпусу назбиралося чимало запитань до Михайла Цимбалюка».

Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства наприкінці року голова Львівської ОДА має виступити в обласній раді зі звітом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ