Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Рішення Львівської облради не вплине на перебування на посаді Цимбалюка, - політолог

Рішення Львівської обласної ради за фактом заслуховування звіту голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка не вплине на його подальше перебування на посаді. Про це в коментарі Гал-інфо заявила виконавчий директор ЛОГО «Комітет вибоців України» Оксана Дащаківська.

«Вірогідність відставки є завжди. Є підстави таке припускати. Адже сляд взяти до уваги те, що він представляє політичну силу (Партія регіонів, - ред), яка має меншість у Львівській обласній раді, а ВО «Свобода» має більшість, і вони є опозиційні один одному, з протилежними політичними поглядами. Тому ймовірність є, але я не думаю, що звіт матиме політичні наслідки», - зазначила Оксана Дащаківська відповідаючи на запитання щодо можливої недовіри та відставки Михайла Цимбалюка.

Оксана Дащаківська вважає, що голова й надалі буде успішно виконувати свою роботу.

«Країна готується до парламентських виборів. Невигідно тепер міняти голову ОДА, адже Цимбалюк продемонстрував свої жобрі менеджерські якості. Його діяльність на посаді мало буде залежати від рішень, які ініціюватимуться в обласній раді», - переконана політолог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ