Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пікетування штабу Андрія Садового молоддю — це проблема влади, яка не змогла створити належних умов, щоб молоді люди могли заробляти гроші в інший спосіб — Остап Процик

Пікетування штабу кандидата на міського голову Львова Андрія Садового молоддю, що ніби-то захищає інтереси ображених вкладників інвесткомпанії «Галицькі інвестиції», — це проблема влади, яка не змогла створити належних умов для того, щоб молоді люди могли заробляти гроші в інший спосіб, — зазначив «Гал-info» керівник прес-служби Андрія Садового Остап Процик.

«Ми не маємо жодних претензій до цих людей. Зараз пікетувальників є приблизно п’ятеро. Лише шкода, що ці молоді люди не знайшли інших шляхів як заробити гроші, аніж через участь у такій брудній акції», — зазначив Остап Процик.
За його словами, штаб Андрія Садового не оприлюднює жодних версій щодо можливих організаторів такої провокації проти їхнього кандидата.
«Можу сказати лише це частина чорної піар-кампанії, яка ведеться проти Андрія Садового ще з грудня минулого року. Проте, ми цим зовсім не переймаємося, бо, як засвідчує статистика, чим більше бруду виливають на Андрія Садового, тим більше зростає його рейтинг», — зазначив керівник прес-служби Садового.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ