Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після тривалого переслідування інспектори ДПС Львівського окремого взводу „Кобра” таки затримали зловмисника, що викрав автомобіль

Старший інспектор ДПС Львівського окремого взводу „Кобра” капітан В. та інспектор ДПС Львівського окремого взводу „Кобра” молодший сержант А., які несли службу на автошляху Київ – Чоп, поблизу міста Миколаїв, звернули увагу на автомобіль ВАЗ 21099, що рухався на великій швидкості та без державних номерів. На вимогу працівників ДПС водій не зупинився, а лише почав набирати швидкість. Розпочалося переслідування.
Молодший сержант А. по рації повідомив про переслідування і викликав допомогу. На повороті до села Раковець, водій повернув до села, щоб там сховатися від переслідування. Він відкрив вікно та викинув, як з’ясувалося пізніше, „барсетку” з викраденими документами на автомобіль.
Призупинившись і маневруючи на повороті до села, зловмисник дозволив службовому автомобілю ДПС наздогнати та наблизитись впритул. Але потім різко включив задній хід, сильно вдарив автомобіль ДПС і знову почав тікати.
Зловмисник скерував своє авто на дорогу, що стрімко йшла вгору. Автомобіль ДПС, проїхавши до половини гірки, зупинився, було прийняте рішення покинути автомобіль та переслідувати зловмисника. Пробігши близько двох кілометрів, інспектори побачили автомобіль, що зупинився перед лісом. Покинувши автомобіль, зловмисник почав тікати через ліс. Працівникові ДПС, молодшому сержанту А. довелося ще близько кілометра переслідувати зловмисника. І коли залишалися лічені метри, він побачив, що зловмисник щось хоче дістати з під куртки. Після голосового попередження інспектор ДПС вистрілив в повітря, чим і зупинив усі бажання до опору.
Як зазначив начальник УДАІ МВС України у Львівській області майор міліції Євген Рижий, інспектори ДПС спрацювали правильно та грамотно, чесно виконавши свій обов’язок, за що наказом по управлінню УМВС України у Львівській області їм буде оголошено подяку.
Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ