Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після Великодня відновиться будівництво дитячого садочка на Новознесенській

Довгобуд «отримав» нового підрядника. Уже після свят відновиться робота із будівництва другого корпусу дитячого навчального закладу №14, що у Львові на вулиці Новознесенській, 69. Про це на своїй сторінці у соціальних мережах повідомив депутат Львівської міської ради, голова постійної комісії з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Остап Доскіч.

«Днями відбулося визначення переможця у тендерних торгах щодо завершення багатостраждального «довгобуду» на вулиці Новознесенській. Споруда, будівництво якої було розпочато іще у 2010 році, нині стоїть без діла. У цей час сотні сімей очікують на те, аби їх діти змогли відвідувати садок, адже у мікрорайоні Знесіння – вкрай бракує місць у дошкільних навчальних закладах. Сьогодні ми спільно із представниками Українського фонду соціальних інвестицій, Личаківської районної адміністрації та директора ДНЗ №14 оглянули існуюче приміщення, стан дахового покриття та стін», - каже О. Доскіч.

Відповідно до проектної документації, усі роботи мають бути виконані до 25 грудня 2016 року. Однак вже нині міська влада проводить усі необхідні процедури щодо закупівлі обладнання та облаштування території довкола.

«У бюджеті міста для закупівлі необхідного обладнання, дитячих гойдалок та облаштування території довкола садочку виділено 900 тисяч гривень. То ж паралельно із будівельними роботами, ми проводитимемо усі необхідні процедури для того, аби садок було введено у експлуатацію якомога швидше», - зазначила в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Нагадаємо, 9 жовтня 2015 року було підписано Угоду про співпрацю між Українським фондом соціальних інвестицій та Львівською міською радою щодо впровадження другої фази Проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури «УФСІ V». Відповідно до умов договору, УФСІ здійснить фінансування об’єкта «Будівництво дошкільного навчального закладу на вулиці Новознесенська, 69 у м.Львові» на суму 300 тисяч євро (100% фактичної вартості мікропроекту), тобто весь об’єм будівельних робіт, необхідних для завершення об’єкта.         

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ