Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Податківці розповіли про свої стосунки з чоловіком Ірини Сех

"ДПС у Львівській області повідомляє, що дії працівників податкової служби відбуваються виключно у правовому полі та не містять жодного політичного підтексту, оскільки дослідження фактичних обставин здійснення діяльності МПП «Топаз» проводиться у межах кримінальної справи, порушеної задовго до подій, які в публікаціях Ірина Сех називає причиною тиску на підприємство її чоловіка", - повідомила прес-служби ДПС у Львівській області.

Зокрема, у повідомленні сказано:

"Останнім часом у засобах масової інформації з’явились публікації, у яких голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех намагається запевнити громадськість у тому, що перевірки МПП «Топаз», яке належить її чоловікові, пов’язані з її політичною діяльністю.

ДПС у Львівській області повідомляє, що дії працівників податкової служби відбуваються виключно у правовому полі та не містять жодного політичного підтексту, оскільки дослідження фактичних обставин здійснення діяльності МПП «Топаз» проводиться у межах кримінальної справи, порушеної задовго до подій, які в публікаціях Ірина Сех називає причиною тиску на підприємство її чоловіка.

3 липня до слідчого управління ДПС у Львівській області надійшов лист за підписом директора МПП «Топаз» Сеха А.Ю. «Про надання копії постанови про порушення кримінальної справи». 4 липня відповідь слідчого управління ДПС у Львівській області скерована директору «Топаза». У ній, зокрема, зазначено, що оскільки кримінальна справа порушена за фактом вчинення злочину, а не стосовно особи, чинним кримінально-процесуальним законодавством не передбачено надання копії постанови про порушення такої кримінальної справи будь-якій фізичній чи юридичній особі, крім надання копії постанови прокуророві".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ