Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Слід чекати звернення до представників іноземних держав і масових протестів у Львові, - депутатка Сех

Львівська обласна рада має намір запропонувати Кабінету Міністрів кандидатуру на посаду голови Львівської ОДА. Також слід чекати звернення до представників іноземних держав і масових протестів людей у Львові під ОДА, податковою та СБУ. – про це в програмі «Прямим текстом» на ЗІКу заявила голова фракції «Свобода» у Львівській обласні раді Ірина Сех.

Зокрема, на прохання ведучого означити, як тепер діятиме опозиція – після того, як їй не вдалося на сесії Львівської обласної ради висловити двома третина голосів недовіру голові Львівської ОДА (що тягне за собою відставку) – Ірина Сех зазначила: «Ніщо не обмежує депутатів обласної ради у тому, щоб давати оцінку діям виконавчої влади, і ми будемо це робити. Ми будемо аналізувати виконання програм і ситуацію в області.

Наступне. Ми будемо звертатися до представників іноземних держав, які є на території Львівської області щодо їхньої підтримки і оцінки тих репресій і тих дій, які відбуваються сьогодні в області.

Третє. Львівська обласні рада буде пропонувати Кабінету міністрів кандидатуру на посаду голови обласної державної адміністрації.

Я хочу сказати, що коли будуть дальше такі дії обласної державної адміністрації, то слід чекати людей на вулиці, слід чекати людей під податковою, слід чекати… людей під Службою безпеки України, слід чекати сьогодні на вулицях Львова дуже багато людей, які будуть висловлювати свій протест. Я хочу сказати, що буде суд ібуде правда і буде кара на землі».

Також нагадаємо, що учора, 15 березня, прес-служба «Свободи» повідомила, що група із 10 високопосадовців Державної податкової адміністрації та податкової інспекції у Львівській області влаштували «маски-шоу» на малому приватному підприємстві (МПП) «Топаз», власником якого є Андрій Сех – чоловік голови Львівської обласної організації ВО «Свобода», керівника фракції «Свободи» у Львівської області, найбільш рейтингового кандидата у народні депутати в Бродівському окрузі Ірини Сех.

У відповідь прес-служба ДПС у Львівській області зазначила: «Відповідно до Постанови Шевченківського районного суду м. Львова від 02.03.2012 року Державна податкова служба у Львівській області проводить комплексну документальну позапланову перевірку фінансово-господарської діяльності МПП «Топаз» за період з 01.01.2009 по 01.03.2012 року, до якої не залучено працівників податкової міліції. Отже, про «маски-шоу» на підприємстві не може бути й мови».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ