Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Подляшецька вважає, що і з Деньковичем можна побудувати європейську Україну

Переобрання на посаді голови Львівської обласної організації „Батьківщина” Івана Деньковича є внутрішньою справою цієї партії. Про це в розмові з „Гал-info” повідомила депутат ЛОР від НСНУ Емілія Подляшецька, колишня голова міської організації БЮТу, яка свого часу покинула цей пост.
За її словами, теперішні стосунки між обома партіями потрібно будувати на християнських засадах, не пам’ятаючи давніх образ.
„Потрібно вибачити один одному, – каже Подляшецька. – І будувати стосунки в єдиному руслі для побудови європейської України”.
Нагадаємо, свого часу Емілія Подляшецька була усунута з посади голови міської організації БЮТу. Відомо, що сталося це не без допомоги Івана Деньковича. Після цього Подляшецька перейшла в лави „Нашої України”.
Нагадаємо, в суботу, 2 лютого, відбудеться XI обласна звітно-виборна конференція Львівської обласної організації партії „ВО” Батьківщина”.
Серед питань проекту порядку денного звіт про роботу голови і бюро Львівської обласної організації партії „ВО” Батьківщина”, вибори голови Львівської обласної організації партії „ВО” Батьківщина”, вибори бюро обласної партійної організації, вибори делегатів на X з’їзд партії „ВО” Батьківщина.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ