Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поки що не відомо, чи буде відкрито Галицький ринок

Чи буде відкрито Галицький ринок восени, про що раніше повідомляв секретар Львівської міськради Володимир Квурт, поки що не відомо. Відповідь на питання доцільності відкриття ринку дасть юридична експертиза.
 Як повідомила «Гал-info» начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич, 23 серпня на засіданні виконкому згідно з протокольним дорученням міського голови юридичному управлінню було доручено подати матеріали судових справ по Галицькому ринку на судову експертизу до університетів Львова, Києва, Харкова, а також до незалежних юридичних компаній. «У даний момент такі матеріали надіслані і ми чекаємо на відповідь», – зазначила Гелена Пайонкевич.
 Результати експертизи повинні надійти до міської ради Львова через 2-3 тижні. До цього часу доля Галицьоко ринку не відома, зазначила начальник юридичного управління Львівської міськради. «Будь-які рішення щодо ринку «Галицький» будуть прийматись тільки після отримання результатів експертизи», - повідомила Гелена Пайонкевич. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ