Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція Львівщини отримала понад 40 скарг на осіб, що проводять "опитування Зеленського"

Сьогодні, 25 жовтня, станом на 16.00 до поліції Львівщини надійшло 160 повідомлень про порушення виборчого законодавства. За усіма - проводяться перевірки. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП Львівщини.

За результатами перевірок загалом складено 11 адміністративних протоколів у Сколівському, Дрогобицькому, Яворівському, Жовківському, Самбірському та Стрийському районах Львівщини, а також у Личаківському районі Львова.

Зокрема:

  • за ст.212-23 (Пошкодження, приховування, знищення свого виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі або винесення його за межі приміщення для голосування) Кодексу України про адміністративні правопорушення – 8 протоколів;
  • за ст.212-10 (Порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітації референдуму) Кодексу України про адміністративні правопорушення – 3 протоколи.

Складені матеріали про адміністративні правопорушення скеровані у суди для прийняття рішень.

Також, як стало відомо Гал-інфо, поліція Львівської області отримала понад 40 скарг на осіб, що проводять "опитування Зеленського".

Фото з Facebook.

Поліцейські закликають громадян дотримуватись публічного порядку та карантинних обмежень, не порушувати виборче законодавство. У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.

Правоохоронці й надалі працюють у посиленому режимі - забезпечують охорону публічного порядку та дотримання законності, а також здійснюють цілодобову охорону виборчих комісій, аж до завершення підрахунку голосів, а також збереження та перевезення виборчих бюлетенів та протоколів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ