Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Польща та Україна спростять механізми взаємного працевлаштування

31 липня ц. р. у Варшаві (Республіка Польща) відбулася робоча зустріч Посла України в Республіці Польща Олександра Моцика з міністром праці та соціальної політики цієї країни Анною Калятою, присвячена реалізації двосторонніх домовленостей з питань працевлаштування громадян України у Польщі та громадян Польщі в Україні, - повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України.

Сторони обговорили підписання нової або внесення змін до діючої Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про взаємне працевлаштування працівників від 16 лютого 1994 року.
Учасники зустрічі домовились про проведення найближчим часом засідання українсько-польської робочої групи експертів з питань спрощення механізмів взаємного працевлаштування, на якому сторони продовжать переговори з даної проблематики.
Анна Калята поінформувала, що на даний час готується внутрішнє розпорядження Міністерства праці та соціальної політики Польщі про сезонне працевлаштування у галузі сільського господарства, яке дасть можливість українським громадянам працювати у цій країні терміном до трьох місяців без укладання трудової угоди.
Олександр Моцик та Анна Калята також обговорили інші актуальні питання українсько-польських відносин.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ