Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польська журналістка представить у Львові книгу про Революцію Гідності

Відома польська журналістка українського походження Марія Степан презентує у Львові книгу репортажів про події Революції Гідності та війну з окупантами та колабораціоністами.

“Людина є людина, і смерть є смерть”– це книга репортажів з України, написана, зокрема, з розповідей безпосередніх учасників подій. Книга, яка вийшла у світ у лютому 2016 року стала зверненням до світової спільноти не забувати про країну, в якій триває війна, адже війна є ближче, ніж думає Європа.

Презентація книги «Człowiek to człowiek, a śmierć to śmierć» відбудеться 30 березня, о 16.30, у виставковому залі Львівського музею історії релігії (м. Львів, пл. Музейна,1) .

Марія Степан працює на польському громадському телеканалі TVР. За свої сюжети про життя поляків поза Польщею цього року отримала престижну телевізійну премію імені Мачея Плажинського.

Вона була у центрі найважливіших подій Революції Гідності та в епіцентрі бойових дій АТО. У Києві, Краматорську, на місці аварії збитого малайзійського Boeing під Донецьком, в Криму, на полігоні поблизу Львова і на лінії фронту в Маріуполі.

Львівська газета

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ