Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помер заслужений діяч естрадного мистецтва України Юрій Кархут

​Вчора, 10 лютого 024 року, відійшов у вічність почесний член УФОТО, хороший друг і товариш Юрій Кархут. Про це повідомили на Facebook-сторінці УФОТО.
Юрій Кархут

Юрій Кархут - заслужений діяч естрадного мистецтва України. Лауреат Міжнародної премії української пісні імені Василя Симоненка за 2021 рік за пісню “Кохайте жінку”. Лауреат Міжнародної літературної премії імені Джека Лондона за 2022 рік (США).

Народився 4 квітня 1963 року в селі Плешевичі Мостиського району, що на Львівщині. Мешкав у Львові. Здобув три освіти, з них дві вищі у галузі енергетики та економіки. Працював у ПрАТ “Львівобленерго” інженером. Ще в юнацькі роки почав робити перші спроби пера.

Відзначений дипломами за участь у ІІ Міжнародному фестивалі співаної поезії “Lviv Music&Poetry Week” (м.Львів 2019р.), ІІІ Транскордонному фестивалі ORNAMENTY FEST (м.Львів 2019р.), поетичному конкурсі “Малахітовий носоріг” (м. Вінниця 2019р.), поетичному інтернет-конкурсі віршів та авторських цитат “Віршами мрії дарую світу” 1 місце (2020р.), організованого “Водограй мрій”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ