Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Попіаритись і забути, або як Ганущин стадіон в Червонограді відкрив

Сьогодні ми зіштовхнулись з популізмом, а не реальними діями, - зокрема зазначає депутат Червоноградської міської ради Олександр Клімов.

Як зазначив Олександр, Червоноградська міська рада вже п’ятий рік бере участь у різного роду проектах, а це державні та обласні програми співфінансування.

Ще зовсім нещодавно в Червонограді відкрили кілька спортивних футбольних міні-полів, на урочистості особисто приїжджав і голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. З гаслами під телекамери розповідав, як область та місто впроваджують спільні проекти, проте, до фінального завершення вони не доходять.

"На сьогоднішній день Львівська обласна рада недофінансувала будівництво міні-стадіону в Червонограді, який урочисто відкрив Олександр Олександрович. Найголовніше, що ні депутатів ні секретаря міської ради на це дійство не запросили. Як мені стало відомо, кошти, які не надійшли з обласного бюджету, вже і не прийдуть, і закривати обласний "косяк" прийдеться Червоноградській міськраді з міської казни. Хоча це і не великі кошти – близько 100 тис. гривень.

Але сьогодні в місті ми вже маємо тягар, який на нас повісила держава і обласний бюджет — це КП Спорткомплекс "Шахтар".

У 2018 році ми виграли проект ДФРР на реконструкцію даного приміщення, але не пройшло і року, як рада стала заручником браку коштів в державному та обласному бюджетах. Червоноградська міська рада по усіх договорах свої зобов’язання виконує та передбачає кошти, а інші НІ!!!

Як мені відомо працівникам підрядної організації вже боргують заробітну плату і, що зовсім скоро роботи на об’єкті можуть бути, а скоріше за все, і будуть припинені. Червоноградський бюджет не має зайвих мільйонів на продовження реконструкції спорткомплексу. А що буде далі? Де брати кошти?

Заморозити об’єкт – це не вихід.

В нас є три обласних депутати, які чомусь не вибивають кошти з обласного бюджету, не шукають вихід з положення. Натомість, один збирає мітинги, бо Червонограду потрібен футбол! Другий – гонить по ставках ловить "браконьєрів". Третій - ріже тополі...", - зазначив Клімов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ