Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Попри низку нерозкритих замовних вбивств на Львівщині, тенденція їхнього розкриття є позитивною, – прокурор Львівської області

Тенденція із розкриттям навмисних вбивств має позитивний характер. Про це вчора, 3 березня, під час прес-конференції повідомив прокурор Львівської області Олексій Баганець.

 

За його словами, з першого дня своєї роботи на посаді прокурора Львівської області він попросив, щоб йому принесли матеріали з усіх нерозкритих вбивств, але розслідувати їх має право тільки міліція, функція прокуратури – нагляд.

 

Як зазначив прокурор, якби всі навмисні вбивства розслідувалися так, як вбивство Кульчицького, ми б мали набагато кращу ситуацію. У вбивстві Кульчицького проведено дуже великий обсяг роботи.

 

На думку Олексія Баганця, рівень оперативників – низький. Це головна причина, чому на Львівщині є так багато нерозкритих вбивств. За останні роки звільнилося багато оперативників. 2008 року було скоєно 4 замовних вбивства, 2009 року – 5, одне з них – вбивство громадянина Нігерії, – було розкрите.       

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ