Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Попри реконструкцію пункт пропуску «Рава-Руська» працюватиме

Прикордонний пункт пропуску «Рава-Руська» під час реконструкції не припинить своєї роботи на жоден день – запевнив під час виїзду журналістів на кордон начальник відділення прикордонного контролю пункт пропуску «Рава-Руська» Андрій Півень.
За його словами, реконструкція пункту пропуску розпочалася ще в лютому. Щоправда, наразі будівельники лише розчистили територію і завезли матеріали, усього ж роботи мають тривати півтора року. За цей час тут має постати пункт пропуску на 24 полоси (по 12 на в’їзд та виїзд з України) та адміністративний будинок. Прикордонники сподіваються, що після перебудови пункту черг тут вже не буде: «Сьогодні ми пропускаємо до двох з половиною тисяч автомашин за добу, тоді як пункт пропуску розрахований лише на 500-600 машин», – зазначив Андрій Півень. Також до 6 000 має збільшитися й обсяг пропуску громадян. Наразі ж через цей пункт пропуску за добу кордон можуть перетнути максимум дві з половиною тисяч осіб.
Нагадаємо, що будівництво та модернізація на Рава-Руській митниці відбуваються в рамках програми TASIC. Кошти на приведення митниці до європейських стандартів виділив Євросоюз.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ