Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Пора» не веде переговорів про участь у «Європейській Україні» – Володимир Малиновський

«Громадянська партія «Пора» не братиме участі у Конфедерації політичних партій «Європейська Україна», – повідомив «Гал-info» голова виконкому ЛОО ГП «Пора» Володимир Малиновський.
 
            За його словами, дане рішення було прийнятим на політраді партії.
            «У вівторок, 23 січня, у Києві відбулась політрада партії «Пора», де зокрема було прийняте рішення про делегування свого представника на можливе обговорення створення Конфедерації політичних партії «Європейська Україна». Проте його було делеговано як спостерігача, а не учасника обговорення можливого створення політичної конфедерації партій», – сказав Володимир Малиновський.
            Він також зазначив, що ГП «Пора» є самодостатньою партією. «Ще на всеукраїнському з’їзді партії 26 листопада 2006 року було прийняте рішення про самодостатність нашої партії. Також ми пропонуватимемо представникам проукраїнських партій, які зараз перебувають на політичному роздоріжжі, об’єднуватись з «Порою». Тому мова може йти лище про розширення партії, а не про вступ до Конфедерації політичних партій «Європейська Україна», – зазначив Володимир Малиновський.
            Нагадаємо, сьогодні лідер УНП Юрій Костенко повідомив журналістам, що низка політичних партій, зокрема "Народний Союз Наша Україна", Громадянська партія "Пора", Конгрес українських націоналістів, Народний Рух України, Народно-демократична партія, Партія промисловців і підприємців, партія "Християнсько-демократичний союз", УНП, УРП "Собор" ведуть переговори про створення Конфедерації політичних партій "Європейська Україна".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ