Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Пора» претендує на депутатську комісію з комунального майна, бюджетну комісію у міськраді та не відмовилася б від комісії у справах сім’ї, молоді та спорту

Громадянська партія «Пора» у Львівській міській раді претендує на депутатську комісію з комунального майна, бюджетну комісію та не відмовилася б від комісії у справах, сім’ї, молоді та спорту — повідомив «Гал-info» майбутній депутат міськради Андрій Білоус. За його словами, партія вже визначилася і з кандидатурами на голів цих комісій, але поки що не називає їхніх прізвищ. Андрій Білоус зазначив лише, що на голову бюджетної комісії від партії претендує директор Винниківської тютюнової фабрики Володимир Квурт.
«Проблема в тому, що свої плани повністю озвучили мешні партії, такі як ВО «Свобода», УНП, ГП «Пора» та ПРП, а от блок «Наша Україна» та БЮТ наразі, як запевняють, не готові озвучити всі прізвища», — зазначив Андрій Білоус.
За словами майбутнього депутата міської ради, станом на сьогодні ВО «Свобода» заявила, що претендує на комісію комунального майна, а УНП — на бюджетну комісію.
Нагадаємо, переговори про розподіл депутатських комісій у Львівській міській раді продовжаться завтра, 19 квітня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ