Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Пора” проти поєднання депутатами представницької діяльності та роботи на виконавчих посадах

Фракція ГП „Пора” у Львівській міській раді звернулася до міського голови Львова Андрія Садового, голів депутатських фракцій у Львівській міській раді із заявою з приводу неможливості поєднувати депутатами Львівської міської ради представницької діяльності та роботи на виконавчих посадах – повідомили в прес-службі ГП „Пора”. Текст заяви подаємо нижче.
„Поєднання депутатами Львівської міської ради представницької діяльності та роботи на виконавчих посадах ставить під загрозу ефективне функціонування цілої структури міськради. Адже таке сумісництво не дозволяє зосередити працю на жодній з посад, створює умови для прийняття необ’єктивних рішень та повністю суперечить досвіду роботи представницьких органів у демократичних країнах. Цілком очевидно, що депутати повинні  якнайшвидше визначитись із тим, якою саме діяльністю вони бажають займатися: виконувати представницькі обов’язки чи працювати на виконавчій посаді в міській раді Львова.
Тому ми, депутати фракції ГП „Пора” звертаємось до міського голови Андрія Садового та голів депутатських фракцій з проханням вжити всіх необхідних заходів, щоб сприяти визначенню депутатів-сумісників із майбутньою діяльністю у Львівській міській раді.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ