Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Поранених українських солдатів відправлять на лікування до Німеччини

Лікарі Бундесверу утретє прилітають в Україну, щоб забрати тяжко поранених українських солдатів на лікування до шпиталів Німеччини, - Німецька хвиля.

Найближчими днями Бундесвер перевезе чергову групу тяжко поранених в зоні АТО українських солдатів до Німеччини для проходження лікування. Про це йдеться у повідомленні посольства ФРН у Києві, оприлюдненому у понеділок, 17 серпня. У неділю, 16 серпня, до Києва прибула бригада у складі чотирьох німецьких лікарів. Вони готують українських військових до відправки до Німеччини. У четвер, 20 серпня, до Києва прибуде літак військово-повітряних сил Німеччини для медичної евакуації поранених бійців.

Бундесвер уже неодноразово надавав допомогу Україні у вигляді медико-санітарних матеріалів, хірургічного обладнання, навчань та лікування тяжко поранених бійців.

У березні 2014 року збройні сили Німеччини транспортували до ФРН 24 громадян України, що отримали поранення під час подій на Майдані. У вересні 2014 року - 20, а в березні 2015 - ще 17 українських військових, поранених у ході боїв на Донбасі, було відправлено на лікування до чотирьох лікарень Бундесверу, зазначається у повідомленні.

Німецька хвиля

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ