Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Поріг тесту ЗНО з географії склав 27 тестових балів

22 червня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг «склав/не склав» для ЗНО з географії, - інформує Освіта.UA.

Усі учасники тестування, результат яких дорівнює або є вищим за визначений поріг, матимуть можливість використати отримані результати під час участі у цьогорічній вступній кампанії до вищих навчальних закладів. Бал «склав/не склав» не подолали 9 % учасників зовнішнього незалежного оцінювання з географії.

23 червня будуть оголошені результати отримані учасниками зовнішнього незалежного оцінювання з географії та ухвалені таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100-200 балів за виконання тесту.

Як відомо, результати ЗНО з географії також будуть враховані, як державна підсумкова атестація за шкільний курс з предмета. Експертна комісія також затвердить таблицю відповідності тестових балів оцінкам за шкалою 1-12 балів.

Максимальна кількість балів, яку мав можливість набрати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з географії, дорівнювала 92 тестовим балам.

Освіта.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ