Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко анонсував праймеріз у список БПП на вибори до Ради

Президент України Петро Порошенко заявив, що, аби потрапити у список партії БПП на виборах до парламенту восени 2019 року, кандидати муситимуть пройти через праймеріз (попередні внутрішньопартійні вибори).

Про це він заявив в ході зустрічі з депутатами Верховної Ради від БПП у вівторок, передає ВВС Україна.

"Петро Порошенко на засіданні депутатів фракції БПП. Вперед на парламентські вибори. Щоб потрапити у список — потрібно пройти праймеріз", - написав у Facebook представник Адміністрації президента, один зі спікерів штабу Володимир Горковенко.

За його словами, Петро Порошенко має намір анонсувати "нові обличчя у власній команді".

"Питання не в тому, що хтось "на вихід", а в тому, що ціна надто висока, щоб брати у список будь кого", - написав пан Горковенко.

Раніше стало відомо, що Петро Порошенко проводить закриту зустріч з депутатами та міністрами, яких делегувала в уряд партія БПП.

За повідомленнями, на зустрічі Порошенко мав говорити із командою про майбутнє політсили та позицію партії до майбутнього президента Володимира Зеленського.

У залі ж серед інших перебувають віце-прем'єр-міністр з питань європейської інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр фінансів Оксана Маркарова та міністр енергетики Ігор Насалик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ