Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко зібрав силовиків

Порошенко проводить зустріч з силовиками про ситуацію в зоні АТО.

Президент України Петро Порошенко в четвер проводить зустріч з силовиками про актуальну ситуацію в зоні антитерористичної операції (АТО), повідомив fakty.ictv.ua.

"Президент України розпочав зустріч з силовиками для обговорення поточної ситуації в зоні АТО", - йдеться в повідомленні адміністрації президента в блозі в Твіттері.

Згодом прес-служба глави держави повідомила, що Президент України Петро Порошенко провів нараду з керівниками силових відомств, на якій обговорювався хід антитерористичної операції на Донбасі.

Глава держави позитивно оцінив останні досягнення військових в Луганській та Донецькій областях.

«За останній тиждень ми провели кілька важливих операцій, що призвело до конкретних результатів. Звільнено понад шістдесят населених пунктів», - сказав Глава держави на початку зустрічі.

Петро Порошенко підкреслив, що українські військові виконують поставлені перед ними завдання, незважаючи на артобстріли з території Росії та активні намагання нових сил бойовиків, серед яких є збройні підрозділи російських спецназівців, проникнути на територію України.

Глава держави наголосив на тому, що в ході проведення операції необхідно зробити все для того, щоб мінімізувати втрати серед особового складу Збройних сил України, захистити цивільне населення, унеможливити терористичні напади на міста, села і селища, які знаходяться на Донбасі.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ